Del 21 al 24 de gener
Sant Andreu del Palomar
Activitats especials
Som Cultura Popular

Diferents entitats de La Casa són protagonistes de la mostra del patrimoni immaterial Som Cultura Popular que es durà a terme del 21 al 24 de gener al recinte de la Fabra i Coats i a la plaça de Can Fabra de Sant Andreu.

Dijous 21 de 18 a 21 a la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats.

Dins de l'àmbit Museu Nòmada s'hi podrà veure l'exposició 4 ¼ 425 anys de les Festes de Sant Roc de vot de ciutat a festa popular a la plaça Nova produida per l'Associació de Festes de la plaça Nova i Esbart Català de Dansaires: 100 anys d'història i Apel·les Mestres, artista complet i home polièdric produïdes per l'Esbart Català de Dansaires.

Dijous 21 de 18 a 21 en diferents espais de la Fàbrica de Creació.

Els Gegants grans i petits del Pi, els gegants de la Plaça Nova i l'Àliga de la Ciutat estaran exposats en diferents espais de la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats.

Divendres 22 

- D'11 a 21 a la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats: dins de l'àmbit Museu Nòmada s'hi podrà veure l'exposició 4 ¼ 425 anys de les Festes de Sant Roc de vot de ciutat a festa popular a la plaça Nova produida per l'Associació de Festes de la plaça Nova i Esbart Català de Dansaires: 100 anys d'història i Apel·les Mestres, artista complet i home polièdric produïdes per l'Esbart Català de Dansaires.
- A les 19h al Casal de Barri - Ateneu l’Harmonia: conferència Els grups de recerca local de Barcelona: passat, present i futur amb la participació de l'Esbart Català de Dansaires.

Dissabte 23

- A les 11:45h a la Plaça de Can Fabra: Som dansa, descobrim el país ballant, actuació del Cos de Dansa de l'Esbart Català de Dansaires amb l'acompanyament musical dels Músics de l'Esbart.
- A les 11:45h a l'esplana de la Fabra i Coats: Actuació de la Moixiganga de Barcelona.
- A les 19:30h a la Fàbrica de Creació: Presentació de L’ús de l’espai públic en actes de cultura popular i festes majors, organitzada per la Federació d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Barcelona Vella i La Casa dels Entremesos i Federació de Diables de la Ciutat de Barcelona.
- D'11 a 18h al pati de l'Escola Can Fabra: fira de jocs i joguines on els nens i nenes podran pujar a la Cucanya de la Plaça Nova.
- D'11 a 20h a la Plaça de Can Fabra: fira de publicacions de cultura popular amb la presència de publicacions editades per l'Esbart Català de Dansaires, l'Associació de Festes de la Plaça Nova i els Falcons de Barcelona.

Diumenge 24

- A les 11:45h a l'esplana de la Fabra i Coats: mostra de falcons amb els Falcons de Barcelona.
- A les 11:45h a la plaça de Can Fabra: Ballada de gegants amb la participació dels Gegants grans i petits del Pi, els gegants de la Plaça Nova i l'Àliga de la Ciutat.
- D'11 a 14h al pati de l'Escola Can Fabra: fira de jocs i joguines on els nens i nenes podran pujar a la Cucanya de la Plaça Nova.
- D'11 a 14h a la Plaça de Can Fabra: fira de publicacions de cultura popular amb la presència de publicacions editades per l'Esbart Català de Dansaires, l'Associació de Festes de la Plaça Nova i els Falcons de Barcelona.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i obertes a tot el públic.