13 de gener a les 18:30h.
Fossar de les Moreres, Barcelona
Activitats especials
Seguici de les Basíliques de la Barcelona Antiga

Els Gegants i Bestiari de Santa Maria del Pi i Santa Maria del Mar es retroben per commemorar les antigues processons que se celebraven entre les dues basíliques. Un dels moments més importants és el "Ball a Quatre" entre els Gegants grossos de les dues basíliques, que enguany es dansarà dins de Santa Maria del Pi. Els convidats d'enguany és la Moixiganga de Vilafranca del Penedès. 

Participants:  els Gonfanons de les dues Basíliques, el Lleó de la Ciutat, el Dofí de Barcelona, els grallers "La Pessigolla", la Mulassa de Barcelona, la Moixiganga de Vilafranca del Penedès (l'entremès convidat enguany), els Gegants de Santa Maria del Mar i els quatre Gegants del Pi

Horari:
- 18:30h. Plantada dels participants al fossar de les Moreres, a tocar de la Basílica de Santa Maria del Mar.
- 19:30 h. Solemne desfilada. Recorregut: carrer de Santa Maria, Montcada, Princesa, plaça de l'Àngel, carrer de la Llibreteria, del Veguer, plaça del Rei, baixada de Santa Clara, carrer de la Pietat, del Bisbe, plaça Nova, carrer dels Boters, del Pi, plaça del Pi i plaça de Sant Josep Oriol.
- 20:45h. Arribada a Santa Maria del Pi i entrada a la Basílica. Ofrena floral i balls propis: el Ball del Lleó de Barcelona, del Dofí de Barcelona, de la Mulassa de Barcelona, de la Moixiganga de Vilafranca del Penedès, dels Gegants de Santa Maria del Mar i el Ball de quatre dels Gegants del Pi.

Organitza: