9 de gener de 2016
Església de Santa Maria del Mar
Activitats especials
Seguici de les Basíliques de la Barcelona Antiga

Un any més, aquest acte que vol rememorar les antigues processons i desfilades que tenien lloc entre les Basíliques de Santa Maria del Mar i Santa Maria del Pi. I es recordarà amb un cercavila i una ballada, on enguany podreu veure els Gonfanons de les dues Basíliques, el Lleó de la Ciutat, el Dofí de Barcelona, la Mulassa de Barcelona, els grallers Els Ginjolers, el Ball de Turcs i Cavallets de Tarragona amb la seva música, els Gegants de Santa Maria del Mar, els músics del Casc Antic, els quatre de Gegants de Santa Maria del Pi i els músics del Pi.

Horari:
17:30h Exposició a Santa Maria del Mar.
18:00h Seguici amb els Gonfanons Parroquials, el Lleó, el Dofí, la Mulassa, el Ball de Turcs i Cavallets de Tarragona, els Gegants de Santa Maria del Mar, de Santa Maria del Pi i els seus Músics. 
19:15h  Després de l’ofrena floral, ballada: Dansa del Lleó de Barcelona, Ball del Dofí de Barcelona, Ball de la Mulassa de Barcelona, Ball de Turcs i Cavallets de Tarragona, Ball en Família dels Gegants del Pi i Ball dels Gegants de Santa Maria del Mar. L'acte finalitzarà amb el ball a quatre dels gegants grossos de les dues basíliques: el Rei Salomó i la Reina de Saba, l’Elisenda i en Mustafà. Una dansa única que només es balla en el marc d’aquest acte.

Recorregut: Fossar de les Moreres, Plaça de Santa Maria, Carrer de l'Argenteria, Via Laietana, Plaça de l'Àngel, Carrer de la Llibreteria, del Veguer, Plaça del Rei, Carrer de la Pietat, del Bisbe, Plaça Nova, Carrer dels Boters, del Pi, Plaça de Sant Josep Oriol i del Pi.

Preu: activitat gratuïta.

Organitza: