19 de novembre de 2016
La Casa dels Entremesos
Activitats especials
La Cafetera 2016: L'ús de les castanyoles

La segona sessió del curs de La Cafetera d'aquest 2016 es dedicarà a "L’ús de les castanyoles com a acompanyament del ball" amb Consol Grau, mestra i concertista de castanyoles.

Consol Grau inicià l’estudi de les castanyoles, l'any 1975 amb el Mètode de n’Emma Maleras, sota la direcció de la pròpia autora, finalitzant al 1982 amb Matrícula d’Honor. La seva inquietud per aprofundir en l’estudi de les castanyoles fa que l’any 1981 ampliï els seus coneixements musicals en el Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

A l’any 1981 entrà a formar part de l’Orquestra de Cambra d’Acordions de Barcelonaon intervé assíduament com a solista de castanyoles. Té una activitat pedagògica extensa des del curs 1998-1999 és professora de castanyoles a l’Institut del Teatre de Barcelona, Conservatori Superior de Dansa i des del curs 1997-1998 a l’Institut escola artístic Oriol Martorell. 

Us animem a participar en aquest nou curs de La Cafetera, un curs pensat tant per a balladors d'esbarts i de dansa com per a persones que s'hi vulguin iniciar. Entre tots descobrirem  el plaer de ballar acompanyant-nos amb les castanyoles.

Horari: de 16’30 a 19’30 h. de la tarda
Lloc: La Casa dels Entremesos.
Preu: 8€.    
Descomptes: 

  • Socis de les entitats associades a l’Agrupació del Bestiari Festiu de Catalunya, Agrupament d’Esbarts Dansaires, Federació d’entitats de cultura popular de Barcelona vella, Coordinadora de Bastoners de Catalunya, Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, Obra del Ballet Popular : 18 € un dissabte
  • Socis de l’Esbart Català de Dansaires: 10 € un dissabte
  • Dansaires de l’Esbart Català de Dansaires: gratuït.

Podeu reservar plaça a l’adreça electrònica info@esbartcatala.org

Podeu fer el pagament del curs:

- ingressant l’import de la matrícula al compte següent, indicant el vostre nom complet: ES37 2100 3282 67 2200155987
- el mateix dia del curs.

Arxius: 

Organitza: