31 de desembre de 2016
La Casa dels Entremesos
Activitats especials
Home dels Nassos

L'últim dia de l'any és l'únic dia que podem veure a l'Home dels Nassos de Barcelona pel carrer. Un personatge que té tants nassos com dies li queden a l'any.

Un any més iniciarà el seu recorregut des de La Casa dels Entremesos acompanyat dels tabalars Percúdium de l'Associació de Festes de la Plaça Nova i dels membres de l'Arca de Noè.

Horari i ubicacions:

10 h: l’Home dels Nassos es retroba amb els barcelonins tot apareixent màgicament a la Casa dels Entremesos (plaça de les Beates, 2) on rebrà les salutacions de tots els nens i nenes que ho desitgin.
10.10 h: l’Home dels Nassos sortirà de la Casa dels Entremesos, amb l’acompanyament dels animals de l’Arca de Noè i del grup Percudium, i anirà al mercat de Santa Caterina per visitar les parades i lliurar nassos a tothom.
10.45 h: l’Home dels Nassos sortirà del mercat per anar al barri de Sants a la festa de l’Institut Municipal del Paisatge Urbà.
11.30 h: festa infantil davant de l’antiga fàbrica Germans Climent inclosa en els plans de remodelació de parets mitgeres de l’Institut Municipal del Paisatge Urbà. La fàbrica, situada al carrer Comtes de Bell-lloc, 68-78, fou construïda l’any 1925 per l’arquitecte Modest Feu i Estrada  i està catalogada i protegida com a bé cultural d’interès local. Hi haurà activitats lúdiques i xocolatada. La festa comptarà amb la participació de l’Home dels Nassos i dels animals de l’Arca de Noè.
12.30 h:viatge màgic per la ciutat fins a la plaça de Catalunya.
12.45 h: visita a les activitats culturals i la Fira de Consum Responsable.
13.15 h: cercavila de l’Home dels Nassos i del seu seguici fins a la plaça de Sant Jaume.
13.45 h: salutació a les autoritats de la Generalitat de Catalunya i lliurament de la clau per obrir l’any nou als representants de l’Ajuntament de Barcelona.
14.15 h:solemne lliurament, al bell mig de la plaça de Sant Jaume, dels guardons de l’Home dels Nassos als animals participants a l’activitat.
14.30 h: actuació de Cap d’Any del grup de grallers La Pessigolla

Arxius: