13 de març de 2016
Plaça de Sant Josep Oriol, Barcelona
Activitats especials
Festes de Sant Josep Oriol

Bestieses - Els convidats del Lleó i la Mulassa

9.00h. Rebuda a la Plaça de Sant Felip Neri. En aquesta edició la convidada del Lleó de Barcelona és l’Àliga de Girona i el convidat de la Mulassa de Barcelona és el Basilisc de Reus.

10.30h. Cercavila de BenvingudaRecorregut d’anada: Sant Felip Neri, Sant Sever, Baixada de Santa Eulàlia, Banys Nous, Boqueria, Cardenal Casañas, Petritxol, Portaferrisa, Pi i Plaça del Pi.

11.00h. Ballada a la Basílica de Santa Maria del Pi. Podrem gaudir del Ball de la Mulassa de Barcelona, del Ball del Basilisc de Reus, del Ball de l’Àliga de Girona i per cloure l’acte, del Ball del Lleó de Barcelona.
Durant l'acte es repartirà una postal commemorativa de la participació de les dues bèsties convidades a les festes d'enguany, i d'aquesta manera començarem el col·leccionable de postals de Bestieses.

11.55h. Cercavila de comiatRecorregut de tornada: Palla, Banys Nous, Baixada de Santa Eulàlia, Sant Sever, Bisbe, Santa Llúcia, Pla de la Seu, Comtes, Baixada de Santa Clara i Plaça del Rei.

12.30h. Ball de comiat a la Plaça del Rei. En acabar, es farà la Fotografia de Família dels amfitrions amb els seus convidats.

 

 

Organitza: