24 de setembre de 2016
Barcelona
Activitats especials
FESTES DE LA MERCÈ: MATINADES, TRABUCAIRES, SEGUICI, GEGANTS, MERCÈDANSA, CAVALCADA, PASSEJADA DE BÈSTIES

MATINADES DE GRALLERS
8h. Recorregut: Pl. Mercè, Ample, Regomir, Ciutat, pl. Sant Jaume, Bisbe, Sant Sever, Baixada de Santa Eulàlia, Banys Nous, Ave Maria, pl. Sant Josep Oriol, pl. Pi, Cecs de la Boqueria, Boqueria, Banys Nous, Ferran i pl. Sant Jaume

Entitats: Associació de Festes de la Plaça Nova; Associació d’Amics dels Gegants del Pi; Associació de Geganters, Grallers i Bestiari de la Barceloneta; Associació d’Amics dels Gegants Ramon i Lola del Raval; Gegants de Sant Jaume; Colla gegants de Sant Pere de les Puel·les  i Colla Gegantera del Casc Antic.  Colla Gegantera del Casc Antic, Falcons de Barcelona i Moixiganga de Barcelona.

GALEJADA DE TRABUCAIRES
9:45h. Recorregut: Portal de l’Àngel, Arcs, pl. Nova, avinguda de la Catedral, pl. Nova, Bisbe, pl. Sant Jaume.

Entitats: Trabucaires d’en Perot Rocaguinarda.

LA MOIXIGANGA DE BARCELONA
10h. Plaça i Basílica de la Mercè.

Entitats: Moixigaga de Barcelona

MATÍ GEGANT: Mostra de Balls de gegants i Passada de nans i gegants
11h. Recorregut: pl. Sant Jaume, Ferran, La Rambla, Cardenal Casañas, Pi, Portaferrissa, Cucurulla, Portal de l’Àngel, Santa Anna, La Rambla, Tallers i pl. Castella.

Entitats: Associació de Festes de la Plaça Nova; Associació d’Amics dels Gegants del Pi; Associació de Geganters, Grallers i Bestiari de la Barceloneta; Associació d’Amics dels Gegants Ramon i Lola del Raval; Gegants de Sant Jaume; Colla gegants de Sant Pere de les Puel·les  i Colla Gegantera del Casc Antic.  Colla Gegantera del Casc Antic.

MERCÈ DANSA
11h. Avinguda de la Catedral

Organizat per l’Esbart Català de Dansaires.

SEGUICI DE LA MERCÈ 
12h. Recorregut: Pl. Mercè, Ample, Regomir, Ciutat i pl. Sant Jaume. Al final, Ball de l’Àliga i dels Gegants de la Ciutat.

Entitats:Associació de Festes de la Plaça Nova; Esbart Català de Dansaires; Associació d’Amics dels Gegants del Pi; Associació de Geganters, Grallers i Bestiari de la Barceloneta; Associació d’Amics dels Gegants Ramon i Lola del Raval i Colla Gegantera del Casc Antic.

MERCÈ DANSA i Cloenda del MERCÈ DANSA
17h. Plaça Sant Jaume

Organizat per l’Esbart Català de Dansaires.

CAVALCADA DE LA MERCÈ
18h. Recorregut: Pelai, La Rambla, Ferran, i pl. Sant Jaume.

Entitats: Associació de Festes de la Plaça Nova; Associació d’Amics dels Gegants del Pi; Associació de Geganters, Grallers i Bestiari de la Barceloneta; Associació d’Amics dels Gegants Ramon i Lola del Raval, Gegants de Sant Jaume, Esbart Català de Dansaires, Colla gegants de Sant Pere de les Puel·les  i Colla Gegantera del Casc Antic.

PASSEJADA DE DRACS I BÈSTIES DE FOC
21h. Recorregut:  Pl. Sant Jaume, Ferran, la Rambla, Santa Anna, Portal de l’Àngel, Arcs, pl. Nova, Bisbe i pl. Sant Jaume

Entitats: Associació de Festes de la Plaça Nova; Associació d’Amics dels Gegants del Pi; Associació de Geganters, Grallers i Bestiari de la Barceloneta; Associació d’Amics dels Gegants Ramon i Lola del Raval i Colla Gegantera del Casc Antic.