5 i 6 de març
La Casa dels Entremesos
Activitats especials
Enterro del Rei Carnestoltes i la seva sardina

Es ben conegut que el rei Carnestoltes emmalalteix passada la gresca i desgraciadament la malaltia que pateix el nostre rei Carnestoltes no té cura. Sabem que el proper dimarts certament l’haurà dinyat juntament amb la seva inseparable, Na Sardina. És per això que des de la meva arxidiòcesi de Sant PECARI  (Pere, Caterina i Ribera), i pels poders papals que m’he atribuït, he decretat que els dies 5 i 6 siguin dies de dol a tot Barcelona.

Des de dimarts dia 5 de març a les 10 del matí i fins a la tarda del dia 6 del mateix mes, obrirem una capella ardent al pati, on tots els barcelonins i barcelonines podreu presentar els vostres respectes  al nostra estimat  Reiet i la seva benvolguda Sardina, podeu dur flors, pastes, cerveses, cartes d'amor i de guerra...

Un Rei sempre mereix el màxim respecte i per això us convoquem el dia 6 de març a les 19h a la Casa dels Entremesos,  farem la processó del comiat al Rei, això sí, demanem que vingueu vestits de color negre, per mostrar el màxim respecte, i com que sabem que plorareu porteu molts mocadors de paper.

Recorregut: Pl. de les Beates, Sant Pere més Baix, Verdaguer i Callís, Sant Pere més Alt, on farem una parada al Centre Sant Pere Apòstol, on les Germanes Cloïses llegiran el seu testament. Seguirà la comitiva per Pl. Sant Pere, Sant Pere més Baix, Álvarez de Castro i Mercat de Santa Caterina.

Just al final de la processó, el Mercat de Santa Caterina junt amb els organitzadors ens oferiran una sardinada popular, fins acabar existències, on podrem omplir la panxa i gaudir de tornar a ser republicans fins l'any següent.

Arxius: