7 de febrer de 2016
Mercat de Santa Caterina
Activitats especials
Carnaval de Barcelona

Arriba el Carnaval amb moltes activitats per a grans i petits, a Barcelona i a totes le poblacions de Catalunya. Uns dies on els gegants Rodanxó i Rodanxona, gegants de Carnaval, són els protagonistes! Aprofiteu per veure'ls en una de les poques ocasions que surten al carrer durant l'any!

La gran Cavalcada de la Reina Belluga serà una lluïda desfilada dels Set Ambaixadors dalt de carrosses de cavalls amb els seus seguicis de músics, cortesans, banderers, malabars i saltimbanquis de la terra dels poca-soltes acompanyant la Reina Belluga que anirà acompanyada del Rodanxó i la Rodanxona, gegants de Carnaval, amb el grup de grallers La Pessigolla.
Tot seguit, una vegada arribats a la plaça Comercial, començarà la Taronjada, l’acte central del Carnaval de Barcelona i una de les tradicions més antigues de les festes carnestoltesques barcelonines, és pensada per participar-hi amb tota la família.

Horari: 17 h
Recorregut: Mercat de Santa Caterina, Av Francesc Cambó, Via Laietana, Argenteria, Plaça de Santa Maria, carrer de Santa Maria, Fossar de les Moreres, Passeig del Born, Rec, Fusina i Plaça Comercial.
Preu: Activitat gratuïta.

Arxius: