20 de febrer a les 18 h
Plaça Reial
Activitats especials
Arribo i Taronjada

Enguany l'arribada començarà amb l’espectacle ‘Color Carnaval’, que representarà els colors de la vida. La desfilada començarà a la plaça Reial amb l’aparició del rei Tòtil, la reina Belluga i els seus ministres, que representen el país de Xauxa. També hi haurà els Capgrossos de la Rambla, els grallers Ganxets i els Gegants vells de la Casa de la Caritat o del Carnestoltes, que ja van participar a l’Arribo del 1859.

L'espectacle s'iniciarà a la plaça Reial i pujarem Rambla amunt ballant i fent ballar tothom amb una carrossa ben guarnida amb flors rambleres mentre a les façanes de diversos edificis emblemàtics hi van apareixent els portaveus del País de Xauxa: els Set Ambaixadors, representants dels excessos de la festa.

Entre salts, balls i cançons arribarem al Palau de la Virreina. L’edifici serà la seu de la República del Carnaval i esclatarà la taronjada de confeti i focs artificals.

Horari:

  • 18 h plaça Reial, inici de la cercavila
  • 18.45 h Davant del Palau de la Virreina, lectura del ban, taronjada i focs artificials 

Consulta tota la programació del Carnaval de Barcelona al web i no t'oblidis de penjar les fotografies dels gegants del Carnaval amb l'etiqueta #gegantscarnavalbcn

Us deixem l'Auca del Carnaval on coneixereu els entranyables Ambaixadors, el Rei Carnestoltes i els nostres estimats gegants, el Rodanxó i la Rodanxona!

Arxius: 

Compartir: