14 d'agost de 2016
Plaça Nova, Barcelona
Activitats especials
427 Festes de Sant Roc de la Plaça Nova

Un any més la Plaça Nova s'omple de festa per commemorar les 427 festes de Sant Roc. El porró llarg, la Cucanya, els Panellets, el Globus del Capità Munyón, el Cucut dalt del Ruc... Totes les singularitats de la festa major de barri més antiga de Barcelona del 12 al 16 d'agost.

10.00 h. Fira d’Artesania des d’aquesta hora i fins a les 21.00 hores a la plaça Nova.

18.00 h. Celebració del 20è aniversari dels tabalers Percúdium. Cercaviles pel barri amb els grups de percussió: Kabum, Kukumkú, Beirâo i Percúdium.
Recorreguts: 1. Plaça Nova, av. Catedral, Tapineria, Llibreteria, Dagueria, plaça de sant Just, Hércules, Ciutat, plaça de sant Jaume, Bisbe, plaça Nova. 2. Plaça Nova, Bisbe, Call, sant Ramon del Call, placeta Amadeu Ribé, sant Domènec del Call, baixada de santa Eulàlia, Banys Nous, Palla. plaça Nova. 3. Plaça Nova, Boters, Portaferrissa, Duc, Francesc Pujols, plaça de la Vila de Madrid, Canuda, Portal de l’Àngel, Cucurulla, Boters, plaça Nova. 4. Plaça Nova, Arcs, Portal de l’Àngel, Comtal, Magdalenes, Ripoll, Sagristans, Capellans, plaça Nova.

18.30 h. Tarda de jocs populars i tradicionals. Podrem jugar a jocs com les curses de sacs i de l’ou i la cullera, trencar l’olla i, tot seguit… a passar la centenària Cucanya de la Plaça Nova.

19.30 h. Celebració del 20è aniversari dels tabalers Percúdium. Arribada de les cercaviles i actuacions dels grups de percussió: Kabum, Kukumkú, Beirâo i Percúdium.

22.00 h. Ball amb el show “Cocodrilo Club” amb el DJ Albert Malla.

Arxius: 

Organitza: