12 d'agost de 2016
Plaça Nova, Barcelona
Activitats especials
427 Festes de Sant Roc de la Plaça Nova

Un any més la Plaça Nova s'omple de festa per commemorar les 427 festes de Sant Roc. El porró llarg, la Cucanya, els Panellets, el Globus del Capità Munyón, el Cucut dalt del Ruc... Totes les singularitats de la festa major de barri més antiga de Barcelona del 12 al 16 d'agost.

Divendres 12 d'agost

10.00 h. Fira d’artesania des d’aquesta hora i fins a les 21.00 hores a la plaça Nova.

18.00 h. Tradicional cercavila inaugural pel barri: “en Cu-cut dalt del ruc”. Amb el capgròs Cu-cut muntant un ase, el Nan Cu-cut i els grallers La Pessigolla. Recorregut: placeta Manel Ribé, Sant Domènec del Call, Sant Sever, Bisbe, plaça Nova, Arcs, Portal de l’Àngel, Comtal, Amargós, Montsió, Magdalenes, Ripoll, Sagristans, Capellans, Portal de l’Àngel, Cucurulla, Boters i Plaça Nova.

19.15 h. Hissada de la Bandera Heràldica de Sant Roc. A càrrec de mossèn Robert Baró i Cabrera, canonge conservador del patrimoni i arxiver de la Catedral de Barcelona i veí per ofici de la plaça Nova. Amb la hissada de la bandera s’inauguraran oficialment les Festes de Sant Roc 2016.

Tot seguit, començarà a funcionar la centenària Cucanya de la Plaça Nova. Al llarg de les Festes: 41è Concurs de Cucanya.

19.30 h. Ballada de Sardanes a càrrec de la Cobla Popular.

22.00 h. Nit de ball amb les bandes emergents: 22.30 h. La Banddarra i a les 23.50 h. Sybarites.

Arxius: 

Organitza: